Loading...

Zomereditie 2025

Van Nederland in 8 dagen naar Roemenië

 399,00

Met de Barrel naar Roemenië is een unieke en avontuurlijke reis die uitdagende en opwindende ervaringen biedt aan de Barrellaars die op zoek zijn naar het ongewone. Eén van misschien wel de meest intrigerende reizen is met de Barrel naar Roemenië.

Roemenië, gelegen in het hart van Oost-Europa, is een land doordrenkt van mythen en legendes, met het verhaal van Graaf Dracula als een van de meest beroemde. De figuur van Dracula, gebaseerd op de historische figuur Vlad Tepes, ook wel Vlad de Spietser genoemd, heeft wereldwijd bekendheid gekregen door Bram Stoker’s klassieke roman “Dracula”. Vlad Tepes was een 15e-eeuwse vorst bekend om zijn wrede maar effectieve methoden om zijn land te verdedigen tegen invallers.

Er zijn plekken zoals de transfagarasan road waar je de bruine beer tegenkomt , De reizigers kunnen genieten van de lokale cultuur, traditionele Roemeense gerechten proeven en de warme gastvrijheid van de lokale bevolking ervaren. De reis biedt ook de mogelijkheid om meer te leren over de rijke geschiedenis van Roemenië, inclusief de invloed van het Ottomaanse Rijk en de Habsburgse monarchie.

Roemenië biedt niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een culturele en historische onderdompeling in een van de meest fascinerende regio’s van Europa. Of je nu een fan bent van horrorverhalen, een geschiedenisfanaat of gewoon op zoek bent naar een avontuur, de reis naar Roemenië en de verkenning van de legende van Graaf Dracula belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

De inschrijving is inclusief twee stickers, deze plak je op je auto en twee rallyschildjes die je uiteraard als aandenken kunt houden.
Per teamlid ontvang je ook een officiële Limited Edition ‘BarrelChallenger’ cap of muts.
Schrijf je in voor dé avontuurlijkste ervaring van je leven!

Aankomende edities