Loading...

Last minute deal: Turkije!

Een geweldige tocht van 14 dagen naar Turkije!

 550,00

Doen we gewoon een ‘lastminute deal’ naar Turkije!?
Vergeet drukke vliegvelden, toeristische resorts met ultra-all-inclusive buikgriep. Van 7 tot en met 21 september reizen we vanaf Nederland door, Tsjechië, Oostenrijk, Hongarije, Servië naar Turkije en pakken we ook nog eens, Griekenland, Albanië, Macedonië, Kosove, Montenegro, Bosnië, Kroatië en Slovenië mee!

We hebben een grandioos gave rit uitgezet naar Turkije. Prachtig weer, betaalbare hotels, eten en drinken en geloof het of niet. Geweldige routes door prachtige gebieden.
Een reis naar Turkije laat je niet alleen kennis maken met de prachtige natuur, maar ook met de indrukwekkende culturele erfenis van de oude Grieken, Romeinen, Armeniërs en Koerden. De huidige volkscultuur is een fascinerende mengeling van traditie en moderniteit: dynamisch en toch betrokken en ongekend gastvrij.

Turkije, officieel de Republiek Turkije, is een transcontinentaal land dat voornamelijk in Anatolië in Zuidwest-Azië ligt, met een deel op het Balkanschiereiland in Zuidoost-Europa.

Je Barrel
De Barrel, daar draait het natuurlijk allemaal om. Je voertuig mag niet jonger zijn dan 2004, de prijs maakt niet uit, als het maar een barrel is. Natuurlijk mag je jouw auto pimpen tot de meest gekke constructie die er ooit is gezien. Hoe excentrieker en gekker de constructie des te spectaculairder.

De inschrijving is inclusief twee stickers, deze plak je op je auto en twee rallyschildjes die je uiteraard als aandenken kunt houden.
Per teamlid ontvang je ook een officiële Limited Edition ‘BarrelChallenger’ cap of muts.
Schrijf je in voor dé avontuurlijkste ervaring van je leven!

Alle edities