Loading...

Wintereditie 2025 – Rondje Botnische Golf

 399,00

YES! Ook in 2025 doen we weer een Rondje Botnische Golf!
Dit is toch wel misschien de allergaafste winter run die er is! Dikke pakken sneeuw, schitterende natuur, knotsgekkie bootovertochten. Deze Barrelchallenge heeft ALLES wat je je kan wensen tijdens de run, tenminste… verwacht geen zon, zee en strand.

The Barrel Challenge Wintereditie naar de Botnishe Golf
Rondje Botnische Golf start in de haven, welke? Dat zeggen we nog niet! Op vrijdag 12 januari verzamelen we ons voor de eerste overtocht.
Let op! De ferry’s zitten niet bij de prijs in. Hier komen we later op terug.
Tijdens deze run zijn een aantal overtochten noodzakelijk, er vanuitgaande dat je niet met een amphicar mee doet. Wij regelen uiteraard weer een scherpe prijs voor deze overtochten. De ferry’s zijn inclusief overnachtingen, uitgebreid ontbijt en een grandioos diner en uiteraard zijn de ferry’s van alle gemakken voorzien.
Uiterlijk twee weken van tevoren ontvang je van ons een overzicht met de dagelijkste eindstops. Hier zul je wel zelf een overnachting dienen te regelen. Geen stress, wij kijken van te voren of de eindplaatsen beschikken over voldoende capaciteit.

De datum
De startdatum is in ieder geval zeker. 10 januari 2025. We verwachten op 17 januari 2025 terug te keren in de haven van Nederland of Duitsland.
Er bestaat een mogelijkheid dat door de dienstregeling, welke nu nog niet exact bekend is, we bijv. zaterdag al aankomen.

Tijdens de Barrel Challenge krijg je diverse opdrachten, oftewel ‘Challenges’, deze reeks van knotsgekke opdrachten leveren jou punten op. Zo maak jij kans om de enige echte ‘The BarrelChamp’ te worden! Verder is er een prijs voor de origineelste auto, maak het wat moois van.

De Ferry’s
De kosten voor de ferry’s zitten niet bij de prijs in. Dit kan ook simpelweg niet. De dienstregelingen voor 2024 zijn nog niet bekend, het is dus niet mogelijk een exacte prijs te noemen en is ook volledig afhankelijk van de maatschappijen. Wel krijgen de deelnemers van The Barrel Challenge altijd een speciale discount.  Desondanks de ferry’s klinken als een groot bedrag, valt dit mee. Over het algemeen brengen we 3 nachten door op de ferry’s, hierbij zit ontbijt en diner bij in. Dit bespaard deze kosten onderweg. Ook hoef je uiteraard geen tol en brandstof te betalen.
Zonder ferry’s komen we simpelweg niet zo ver. We varen immers door terwijl we slapen.
Eind 2023 ontvang je een betaallink voor de ferry’s. Hou hier dus rekening mee.

Kosten
Het inschrijfgeld voor een team (2 personen en een auto) bedraagt € 399,00.
Per extra teamlid betaal je € 50,00 p.p.
De inschrijving is inclusief twee stickers, deze plak je op je auto en twee rallyschildjes die je uiteraard als aandenken kunt houden. Per teamlid ontvang je ook een officiële Limited Edition ‘BarrelChallenger’ cap of muts.Schrijf je in voor dé avontuurlijkste ervaring van je leven!
Inschrijven is meedoen!

Alle edities