Loading...

Zomereditie 2023

Van Nederland in 9 dagen naar Extramadura in Spanje

 350,00

Een fantastische rit naar Bulgarije, vol met de meest schitterende omgevingen en bergpassen tijdens de allergekste, meest grensverleggende, meest fantastische zomer Barrel tour door Europa!

The Barrel Challenge Zomereditie, negen dagen lang raggen door Europa en daarbuiten in een oud barrel. Over steile hellingen en bergpaden en prachtige zomerlandschappen. Genieten van mooie uitzichten en in de avond gezellig bij de BBQ, even bijkomen en uitrusten voor de volgende dag.

Onze eindbestemming? Ergens waar je in ieder geval heerlijk warm zomerweer, super mooie bergen en prachtige panorama’s hebt!

De Challenge start vanuit Nederland en eindigt in dat ene landje en in dat ene onbekende plaatsje waar jij waarschijnlijk nog nooit bent geweest. We nemen de meest spannende, ruige en uitdagende routes door schitterende landschappen.

Tijdens de Barrel Challenge krijg je diverse opdrachten, oftewel ‘Challenges’, deze reeks van knotsgekke opdrachten leveren jou punten op. Zo maak jij kans om de enige echte ‘The BarrelChamp’ te worden!

Je Barrel
De Barrel, daar draait het natuurlijk allemaal om. Je voertuig mag niet jonger zijn dan 2002, de prijs maakt niet uit, als het maar een barrel is. Natuurlijk mag je jouw auto pimpen tot de meest gekke constructie die er ooit is gezien. Hoe excentrieker en gekker de constructie des te spectaculairder.

De inschrijving is inclusief twee stickers, deze plak je op je auto en twee rallyschildjes die je uiteraard als aandenken kunt houden.
Per teamlid ontvang je ook een officiële Limited Edition ‘BarrelChallenger’ cap of muts.
Schrijf je in voor dé avontuurlijkste ervaring van je leven!

Let op! De zomereditie 2023 naar Bulgarije is een limited edition, er kunnen slechts 150 auto’s mee. Vol=vol!

Aankomende edities