Out of Stock

Barrel Challenge Viking-editie 2024

 375,00

Van vrijdag 26 januari tot zaterdag 3 februari vindt de Viking editie van The Barrel Challenge plaats. Prachtige splinternieuwe routes door het zuiden van Zweden en Noorwegen!
Welke haven we starten blijft nog even geheimmOp 26 januari verzamelen we voor de eerste overtocht.

Tijdens de rally zijn enkele overtochten met de ferry nodig, tenzij je meedoet met een amphicar. Wij zorgen voor een scherpe prijs voor deze overtochten, die inclusief overnachtingen, ontbijt en diner zijn. De ferry’s zijn van alle gemakken voorzien.
Let op: de ferry’s zijn niet bij de prijs inbegrepen en hierover volgt later meer informatie.

Twee weken voorafgaand aan de rally ontvang je een overzicht van de dagelijkse eindstops. Hier dien je zelf je overnachting regelen. We controleren van tevoren of er voldoende capaciteit beschikbaar is op deze eindbestemmingen.

De rally begint op vrijdag 26 januari 2024 en eindigt op zaterdag 3 februari 2024 in Nederland of Duitsland. Het is mogelijk dat we bijvoorbeeld op zaterdag al aankomen vanwege de dienstregeling, die momenteel nog niet exact bekend is.

Tijdens The Barrel Challenge voltooi je verschillende uitdagingen, ook wel ‘Challenges’ genoemd, om punten te scoren en kans te maken op de titel ‘The BarrelChamp’. Daarnaast is er een prijs voor de meest originele auto en de pechprijs.

De kosten voor de ferry’s zijn niet bij de prijs inbegrepen en afhankelijk van de dienstregelingen van 2024 en de maatschappijen. Deelnemers van The Barrel Challenge ontvangen altijd een speciale korting. Het inschrijfgeld voor een team van 2 personen en een auto bedraagt €375,00. Voor extra teamleden betaal je €50,00 p.p. De inschrijving omvat twee stickers voor op de auto, twee rallyschildjes als aandenken en een officiële Limited Edition ‘BarrelChallenger’ pet of muts per teamlid. Je kunt nu inschrijven en deelnemen aan dit avontuur! Eind 2023 ontvang je een betaallink voor de ferry’s.

Uitverkocht